lørdag 23. februar 2013

0-føre og nysnø

I natt har det drysset ned en drøy cm nysnø, og så langt har ingen nye spor blitt kjørt. Strengt tatt trengs det heller ikke.

Oppdatering lødsag ettermiddag: Det er kram snø i lavereliggende områder, men tørrsnø høyere opp (Tverråsen og Skimtrunden). Så VR50 er det beste alternativet i dag. VR55 gir litt kladder her og der.

4 kommentarer:

Anonym sa...

med yr sin melding for søndagen og været akkurat nå (12,00 lørdag) hva er beste stalltips for smøring / gliding for en hobby gå'er.
takk takk

Gunnar Schei sa...

i morgen ser det ut til at VR45 i bånn og VR50 oppå vil være bra, eller Rode Multigrade (lilla)

Gunnar Schei sa...

LF8 glider

Egil sa...

Hei!
Nå er det minus 3 her oppe under Tverråsn 435 moh.Ser på Lier ski at det er minus 0,2 på Tverken,her må noe være feil! Hytta mi ligger ca. 500m fra Tverken ,og her har jeg minus 3 på tre forskjellige termometere kl.22.35
Egil Chr Thorstensen

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk