onsdag 20. februar 2013

Noen nye løyper i dag

Lier kjørte i dag fra Eiksetra til Saga. Nukjua og Kanada, samt ut til Fallet. Øvre Eiker kjører nå fra Hokksund til Øvrevollen og opp på Snaukollen.

Det er nå ca -7 grader, vanlig blå V30 vil fungere bra, sammen med LF 6 glider.

2 kommentarer:

IL ROS sa...

Eggevollen-Eiksetra-Løken-Svarthamna-Vrangen-Marimyr-Tverken-Skimtrunden-Storsteinsfjell-Skimten-Tverråsrunden-Eiksetra-Eggevollen. Merkbart mye kaldere ved Eiksetra og Garsjø. En av de fineste turene så langt i vinter og knallbra løyper.

roger sa...

ble en tur rundt hoensvannet (hokksund) i dag helt fantastiske forhold.smurte med vr40 som ble litt glatt utover dagen, men hva gjør vel det i dette været..kom dere ut..

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk