torsdag 7. februar 2013

imponerende løypekjøring

Det er fine forhold i marka, likevel kjøres det løyper i et rasende tempo: Drammen har kjørt absolutt alt i dag. Lier har kjørt alt og mere til, feks så kjøres det nå ned til Sjåstad fra Sauekollen. Det er kjørt alt i Eikseterområdet, oppe på Skitmplatået og Storsteinsfjell, Tverråsen, Svarthamna og Vrangen, alt fra Eiksetra til Kanada og ut til Fallet.

Nedre Eiker har kjørt Årbogen, Vrangla rundt, Ulevann og Solbergvann til Marimyr, Aron og Solbergelva. Alt her er kjørt. Modum har kjørt Hestås og Hovlandsfjell (det meste) samt Sponevollen-Kulftetangene.

Mulighetene åpne folkens!

Smøring: Det er nå mellom -5 og -8 grader. Dette betyr at VR40 vil fungere godt. Vanlig blå kan også passe, men blå extra i tråkket.

4 kommentarer:

Axel sa...

Helt enig, veldig fine forhold nesten overalt. Rolig langtur innom fem kommuner i dag og trikkeskinner i fire av fem. Kun Modum som ikke har kjørt. De praktiserer en gang i uka og aldri ved behov.
Men stor takk til Lier, Drammen, Øvre og Nedre Eiker for årets fineste tur. Vr 45 ga spikerfeste.

Per Olav Horne sa...

Nydelig i 800m idag. Ikke så ofte de kjører der nå, men det er en ypperlig nær løype som passer for en rask tur. Knallfeste med Skigo HF lilla. Glid er Kuzmin som vanlig, de glir mer og mer jo lenger det er mellom hver siklerunde. Har ikke gjort noe med glid siden Hauern.

Anonym sa...

Hva sier du til en liten beskrivelse av Montebelloløypa, slik du gjorde for Hauern. Har aldri gått der og vurderer å delta neste uke?


Anonym sa...

Ja - en Montebellorapport hadde vært supert - skal også gå for første gang - i helt ukjente løyper !

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk