mandag 11. februar 2013

Drammen og Lier.. igjen og igjen

Løypemannskapene i Drammen og Lier er utrettelige, det kjøres nesten hver dag, over store avstander.

I dag har Drammen kjørt hele løypenettet, Spiralen, Tverken, rundene på Skimten og Kamstrupen, til og med Sauesetra. Lier har kjørt alt i Eikseterområdet, samt over til saga, Nykjua og Kanada. Det er også kjørt fra Ulafoss og ut til Fallet.

På sørsida av byen er det kjørt på Skistadion, Strømsåsen, hallermoen og Sagdamrunden og ned til Heia, samt rundt Mifhytta.

Det er nå -6 grader i skogen, litt kaldere på toppene. Vanlig blå V30 vil fungere bra, evnt litt blå extra i tråkket. Selv bruker skal jeg gå på VR40 i dag, som tåler litt varmere føre enn V30. LF6 glider.

1 kommentar:

Kaptein Knutsen sa...

Vi er enormt heldige som har et slikt løypetilbud, og løypemannskapene gjør en kjempejobb! Og så gidder folk å sutre over betaling på Olsrud, og enkelte saksøker tilogmed kommunen pga fall i løypa. Helt lavmål.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk