søndag 11. mars 2012

smøretips søndag

Det er varmt nå, og selv om det varierer mye, og særlig i skyggepartiene på liersida er det ganske tørt, så er det stort sett våt snø eller isete spor. Derfor er det nå beste å satse på klister. For å møte i skiftende forholdene vil jeg satse på isklister i bånn (tynt) som smeltes inn med strykejern og avkjøles. Deretter universalklister oppå. Skal du gå på soldisa, kan du vurdere bare rødt klister oppå isklisteret.

Etter hvert som mildværet fortsetter vil jeg tro at det vil bli mer aktuelt å satse på rødt klister utover i uka, sæelig siden det er meldt plussgrader om natta.

3 kommentarer:

Eirik sa...

Etter å ha gått Landfallhytta-Storsteinfjell-Skimten-Tverråsen er det ganske klart at det snart er slutt på skiføret.. Flere steder er kommer skogen til syne midt i løypa..

Føret var ellers ganske varierende. Fra grus til is til slaps til nesten tørr snø.

På Tverken var det 7 grader allerede klokken 10.30!

Anonym sa...

Gikk fra Solvang, Svarthavna, Langvann, Ulevann. Hit var det topp. Videre til Sauesetra og Glitre var det smeltet mye på bare 24 timer:(

Anonym sa...

Mente ikke Sauesetra, men Sandungen...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk