lørdag 10. mars 2012

Lier har kjørt nye spor

Lier kjørte i går kveld nye spor fra Eiksetra til Saga og Nykjua og videre til Kanada og ut til Fallet fra Ulafoss.

Det er nå +1 grad. Silver klister bør fungere bra i dag. Det kan gå med voks (VR60) også på morgenen, men utover dagen vil det bli for bløtt i solpartier til at voks får feste.

1 kommentar:

Trond sa...

Hadde en fin tur, Solvang - Sandungen - Glitre. Satt bra tidlig på dagen med isklister, universal og litt dekning (VR50). Utover dagen ble det fryktelig dårlig glid og feste, der det var sørpe. I morgen satser jeg på en formiddagstur, før det blir for bløtt. Men bra med snø hele veien, selv om jeg måtte tråkke spor selv i området rundt Glitre.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk