tirsdag 6. mars 2012

Nye spor i sør og nord

Hei folkens, Drammen har i dag kjørt fra Spiralen via Strong til Landfall og Hvalsdammen, og derfra opp alle tre løypene til Tverken. Videre inn til Skimten via skimtrunden. Modum har kjørt løypene i området rundt Breiliflaka.

Det er også kjørt på Konnerud skistadion. Siden det ikke har vært plussgrader i skauen de siste dagene har løypene stort sett holdt ganske bra.

Det er ca -2 grader nå, og isete mange steder. Isklister i bånn anbefales, og universalklister oppå, evnt rent isklister- Husk unasett å legge tynne lag, isklister i bånn bør smeltes inn med strykejern, og helst avkjøles ute om natta.

Nå er det meldt finvær i morgen (altså mye snø), så snart kan vi ta fram tørrvoks igjen :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk