lørdag 17. mars 2012

sesongen nærmer seg slutten

Vi skriver 17.mars, og sesongen drar seg mot slutten, uvanlig tidlig vil jeg si. På solsida i Drammen har det ikke vært satt spor på flere dager, og her er det mange bare partier.

De beste forholdene finner vi naturlig nok i Lier, her ligger store deler av løypenettet i skyggen store deler av dagen, og forholdene holder seg bedre. I går og på torsdag ble alt av løyper i Eikseterområdet preparert.

I lysløypa fra Eggevollen er det ok forhold, litt lite snø enkelte steder oppe på kulene. Opp til Svarthamna er det fint, litt åpent mellom Eiksetra og Solvang. Opp Dritarbakkane er det enkelte steiner. Rundene på Tverråsen og Storsteinsfjell er kjørt for siste gang i år. På Tverråsen er det enkelte åpne partier og på Storsteinsfjell ligger det litt overvann på flere myrer.

Men det er altså fremdeles fine muligheter i Lier. Jeg fortsetter å oppdatere en stund til, og så får vi se om føret holder til påske, noe som kanskje er litt tvilsomt akkurat nå. Det er meldt minusgrader om natta, og da kan det gå, vi får se.

Smøretipset nå er isklister i bånn, universalklister oppå om du går tidlig på dagen. Rød klister om du går seinere på dagen.

1 kommentar:

IL ROS sa...

Lier kjører fortsatt. Eggevollen-Eiksetra-Solvang-Løken-Svarthamna.
Må bære skia litt ved Eggevollen og mellom Eiksetra-Solvang.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk