søndag 4. mars 2012

Smøretips søndag

Det er -4 grader nå, og ikke like fint vær som de har mellom Sälen og Mora, men fine forhold i skogen. Det er klisterføre, isklister i bånn, tynt, som brennes inn, og så universalklister på toppen.

For dere som følger med i Vasaloppet, så var det en drammenser som var nr to inn til den første spurten ved Smågan :-)

Ingen nye spor i Finnemarka i dag, men på Konnerud kjøres det fra Dalen (jeg vet at p-plassen er døpt om, men det bryr jeg meg ikke om..) via Sifhytta til Sagdammen, Heia og Andorsrud.

3 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Flott tur. Det var hardt og ikke så bra i Kampstrupen. Forøvrig var det flott føre. Prvode litt nye saker i dag. Varmet inn ett lag Guruwax Extreme 39 Hard klister og deretter ett lag Extreme Hallgeir grunnvoks. Dette sto over natten korket i dag tidlig. Det ble en skikkelig god pute for dagens smøring. La på Skigo HF blå og litt HF gul. Dette ble kjempebra. Glid var bra med Kuzmin +. Vel hjemme etter 21km skulle en ikke tro skia hadde vært ute, guruputa satt fortsatt der. Så nå er det slutt på at all voks er slitt bort. Så her er man klar for neste dag på samme guruputa.

Gunnar Schei sa...

mange som sverger til guruwax har jeg sett, særlig blant eliteløpere. Må nok teste det en dag jeg også ;-)

Glenn Østerud sa...

Jeg var ute en kort tur fra toppen av Aron og rundt Tverråsen. Ikke mulig å gå på ski opp fra Aron lenger, hardt i Kamstrupen, men motorveien til Tverken var kjempebra. Veldig bra spor videre til Skimten. Tverråsen var i går ikke kjørt på nytt, så litt slitte spor der.
Men totalt sett er det fortsatt veldig bra i marka, anbefaler alle å ta seg en tur på ski.

Jeg hadde Swix klistergrunnspray og VM Universal, helt topp.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk