tirsdag 6. mars 2012

Ulveløpet er flytta til Finnemarka!

Hei folkens! Jeg liker jå å reklamere for lokale renn, og Ulveløpet går nå til helga. Siden det er litt lite snø i Kjekstadmarka, så er rennet flytta til Finnemarka. Starten går fra Kanada på lørdag kl 11, og løpetraseen er som følger: Kanada-Ulafoss-Fallet-Ulafoss-Nykjuakrysset-Kanada. Totalt oppgir arrangøren at dette er 27 km. Mine egne oversikter tyder på at det er ca 26 km, men samma det!

Dette blir et fint renn i et flott terreng! Stigningene er jo lange og tøffe, men strekket fra Ulafoss til Fallet t/r er lettgått (staking hele veien), med fin utsikt i et vakkert terreng!

Håper å se dere på lørdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dersom man legger til grunn kilometerangivelsene på Skisporet så er det 9,2 fra Kanada til Nykjuakrysset x2 blir det 18,4 + Ulafoss - Fallet 7,2x2 blir 14,4= 32,6 km.

7,2 km fra Ulafoss til Fallet er 1,2 km for mye og trekker vi fra veien fra Kanada opp til start så skal vel rennet bli nokså nøyaktig 30 km.

Anonym sa...

HM, løper starter ikke på p-plassen, så tipper det er drøyt 8 fra start til nykjukrysset. Ulafoss fallet er 5 km. Skisporet måler mye lenger ser jeg. Så totalt er nok 27 ganske riktig

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk