mandag 12. mars 2012

Ingen oppdatering før lørdag

Jeg kommer dessverre ikke til å oppdatere bloggen før tidligst lørdag. I mellomtiden må dere gjerne oppdatere hverandre i kommentarfeltet.

Siden det er meldt mildt hele uka vil jeg satse på å gi dere et smøretips for mandag til fredag: Isklister i bånn, universalklister oppå. Vurder evnt rød klister oppå om det er plussgrader også om natta. LF 10 glider.

6 kommentarer:

Anonym sa...

er det noen som kan fortelle hvordan forholdene er fra Landfalltjern?

Anonym sa...

Et par jeg kjenner la ut følgende staus sist søndag.
Dagens skitur gikk fra Landfalltjern-kamstrupløypa-vr​angen-Ulvann rundt-svarthamna-solvang-drita​bakkene-tjuvtjern-tverken og ned til landfalltjern. Ble en lang flott tur på ca.30km og føre var vekslende med slaps og is. Ble dette årets siste skitur ?

Tor Fredrik sa...

Jeg og en kompis gikk en fin liten tur i dag Eggemoen-Eiksetra-Skimten og tilbake, enkelt og greit universalklister satt jevnt over veldig greit, utrolig deilig å gå i sånt vær men frykter dette ble årets siste tur i Drammensmarka...

Anonym sa...

Var greit fra Landfalltjern til Skimten i dag. Lier hadde kjørt i dag. Begynner å nærme seg slutten på sesongen på Drammenssiden.

IL ROS sa...

Sugeføre fra Eggevollen til Eiksetra, lite parti i skogen mellom Eiksetra og Solvang må skiene bæres, fint oppover mot Løken og Svarthamna-Grunnvann, litt isete og harde løyper og en del forurensninger i løypene her og der

IL ROS sa...

Lier kjørte Eiksetra-Kanada i dag.
Så som så fra Kanada mot Nykjuakrysset, raskt føre mot Saga. Ulafoss-Fallet også kjørt, fint her også.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk