lørdag 27. februar 2010

Løypeoppdatering søndag

Oppdatering søndag: I dag har Lier kjørt fra Eiksetra til, Svarthamna, Langvann og Vrangen. Herfra kjørte de videre til saga, Nykjua og Kanada. Drammen har kjørt lysløypenettet på Spiralen og opp til Tverken (via Hvalsdammen og Landfalltjern). Det er også kjørt ned til Turheisen. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen, samt fra Solbergvann og ned til Åssida og Solbergelva via Marivann.

På Konnerud er det kjørt fra Dalen til Sifhytta og Sagdammen, videre ned til Heia og Dammyr. Fra Mifhytta er det også satt spor de aller fleste plasser.

Det er -4 grader, dette betyr føre for VR45. Jeg skal bruke Rode Weiss i dag.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Lørdag kjørte Drammen løypene på Spiralen i morgentimene, og opp til Tverken og rundene på skimten og Tverråsen. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen. Lier har kjørt det meste i eikseterområdet, samt opp til Skimten og rundenpå Storsteinsfjell.

På Konnerud har de aller fleste løypene blitt kjørt, både rundt mifhytta og fra sifhytta inn til Sagdammen og Heia, samt i Strømsåsen.

Det er -3 grader, og det har snødd ca 5cm. Dette er føre for VR45. Jeg vil også anbefale Rode Multigrade på dette føret.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk