onsdag 17. februar 2010

Nye spor i snøværet

Oppdatering torsdag: I dag er det -7 grader og fremdeles litt snø i ny og ne. De samme smøretipsene som gjaldt i går, fungerer i dag (Blå swix, eller blå extra, CH7)

Torsdag har Modum satt spor fra Sponevollen til Kluftetangene, samt oppe langs Svartdalsveien opp til runden på Breiliflaka. Lier har satt alle spor i Eikseterområdet, samt opp til Skimten, runden på Storsteinsfjell og ned til Undersrud.

Onsdag: I dag er det -5 grader og lett snøvær. Det har kommet drøyt 5 cm snø siden i går. I fallende nysnø bruker man hardere smøring enn ved tilsvarende temperaturer på eldre, kornet snø. Det betyr at i dag kan man fint benytte blå eller blå extra, jeg holder en knapp på sist nevnte. CH7/ LF7 glider.

I løpet av dagen har det blitt satt spor i Nedre Eiker, både på Årbogen, og fra Solbergvannet ned til Vrangen og ned mot Solbergelva og Åssida via Marivann. Dessuten er det satt spor fra Ulevann til Langvann og rundt Vrangla. Drammen har kjørt lysløypenettet på Spiralen. Lier har kjørt de fleste løypene i Eikseterområdet, inkl Eggevollen-Eiksetra, opp til Svarthamna, Langvann og Vrangen, samt opp til Skimten og runden på Storsteinsfjell.

På sørsida av byen (Konnerud) i gang med løypene i området Dalen-Sif-hytta-Sagdammen. Det er også kjørt i alt av løyper i Strømsåsen, inn til Heia, ned til Andorsrud. Det er også kjørt i området mif-hytta.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk