onsdag 10. februar 2010

Midtukeoppdatering

Oppdatering torsdag: I dag er det -7 grader i marka, sol og fantastiske vinterforhold! Jeg vil anbefale å bruke VR40 i dag. Modum har i dag kjørt løypene fra Svartdalsveien og opp på Breiliflaka, samt ned til Breilihytta.

Onsdag: Drammen har i dag kjørt opp alle løyper, også de løypene som normalt ikke kjøres, med unntak av Sauesetra og Kudalen. Nedre Eiker har kjørt lysløypene på Årbogen, og løypene i Ulevannsområdet, inn til Langvann, ned til Åssida og Solbergelva via Marivann og Vrangen. Modum har kjørt runden på Hovlandsfjell, Svartdalsveien og inn til Breili. Alt av løyper på Konnerud og i Strømsåsen er også kjørt i løpet av dagen.

Dermed ligger de fleste løyper nykjørt etter det lille snøfallet vi hadde i går.

4 kommentarer:

Helge S. sa...

Kan noen som leser denne bloggen gi meg et svar på om det finnes en fornuftig måte å komme seg over E18 fra Drammensmarka vest, og inn på løypa som går til Røysjø?

Gunnar Schei sa...

hva er drammensmarka vest? Kan du spesifisere litt nærmere?

Helge S. sa...

Med Drammensmarka vest mener jeg Vestfossen-Mjøndalen-Konnerud-Skoger

Gunnar Schei sa...

Aha, du mener Drammensmarka Sør (Konnerud ligger sør for Drammen, Drammenselva renner fra Vest mot Øst gjennom Drammen)

Her er jeg litt blank dessverre. Det dreier seg jo om noen km i luftlinje her. Det enkleste vil kanskje være å gå ned til Skoger fra Strømsåsen, over jordene i Skoger, krysse E-18 ved Skoger skole og så labbe over jordene opp mot Knive?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk