tirsdag 23. februar 2010

Vinterlig i vinterferien

Her får du skiføret i vinterferien: I motsetning til en del år i nær fortid, er det i år skikkelig vinter i vinterferien. Jeg oppdaterer flere ganger daglig.

Torsdag: I dag har Nedre Eiker kjørt de aller fleste løypene fra Årbogen, i Ulevannsområdet og ned til Åssida og Solbergelva. Dette inkludere også Vrangla rundt, inn til Langvann og ned til Sandungene. Drammen har kjørt rundene på Tverråsen, Skimten og Kamstrupen, samt lysløypenettet på Spiralen. De har også kjørt Sauesetra. Modum har kjørt fra Sponevollen til Kluftetangene og oppe på Breiliflaka.

På sørsida av elva har det blitt kjørt fra Dalen via Sagdammen og skistadion til Strømsåsen. Alle løyper her vil tas i løpet av dagen.

Smøretips: Det er ca -7 grader i marka. Dette er enkelt føre, smør med et par lag blå swix og avslutt med 2-3 tynne lag blå extra. Evnt bruk bare VR40. Bruk også CH/LF 7 glider.

Onsdag: Modum kjørte løypene på Breiliflaka. Nedre Eiker har kjørt lysløypene på Årbogen. De aller fleste andre løyper i marka er kjørt tidligere i uka og i helga.

På sørsiden av byen ble det i dag satt spor i området Mifhytta og Dalen-Sifhytta, samt på Konnerud skistadion

Det er i dag ca -10 grader i marka, føre for blå swix og CH6 glider. Husk at det er kaldere i søkk og på myrer enn i høyden pga kald, stille luft (inversjon)

Tirsdag: Det har blitt kjørt mange steder. Øver Eiker har kjørt fra Øyvannsbrenna og inn til runden Gradestokken og opp til Snaukollen. Nedre Eiker har kjørt fra Årbogen og helt opp til Ulevann, samt Ulevannsrunden og inn til Øyvannet. Drammen har kjørt runden på Tverråsen og ned til Hvalsdammen, samt Kamstrupen og alle løyper til Tverken. Modum har kjørt Sponevollen til Kluftetangene. Lier er i gang i Eikseterområdet, og har på formiddagen kjørt Eggevollen-Eiksetra.

Jeg kommer tilbake med mer utover dagen

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk