søndag 21. februar 2010

Fantastisk før søndagsturen!

Oppdatering mandag: I dag er det -15 grader. Smøremeldingen fra i går gjelder fortsatt. Oppdatering på sporene: I Lier har de kjørt fra Eiksetra via Lelangen til Saga og Nykjua. Herfra til Åsvanna og inn til Fallet (ikke helt ned til Kanada). Det er også kjørt opp til Svarthamna og Eggevollen-Eiksetra (gamleløypa). Nedre Eiker har kjørt på Årbogen, mens Drammen har kjørt lysløypenettet. På ettermiddagen er man i gang med hovedløypenettet nord for Landfalltjern.

Søndag: Det er strålende vær i dag, men litt kaldt, ca -15 grader i marka. Dette btyr føre for grønn swix, evnt blandet med litt blå swix. Bruk CH4 glider. Husk å kle godt på dere, dekk ansiktet.

I løpet av dagen har det blitt satt spor i Nedre Eiker, både på Årbogen, og fra Solbergvannet ned til Vrangen og ned mot Solbergelva og Åssida via Marivann. Lier har kjørt fra Eiksetra til Kanada via Saga og Nykjua. De har også kjørt ut til Fallet samt opp til Løken og over Skaret. Drammen kjører Spiral-løypene på morgenen, og hovedløypenettet forbi Tverken til Skimten, Tverråsen og Kamstrupen utover dagen

På sørsida av byen (Konnerud) i gang med løypene i området Dalen-Sif-hytta-Sagdammen-Skistadion. Det er også kjørt i alt av løyper i Strømsåsen

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk