mandag 1. februar 2010

Tirsdagsoppdatering

Oppdatering tirsdag: Det er nå -10 grader og tempen er stigende. Det er føre for blå swix og CH6. Lier har i dag kjørt alt av løyper mellom Eiksetra og Kanada (inkl Fallet og Åsvanna), mens Drammen har kjørt lysløypenettet på Spiralen, samt opp til Tverken. Nedre Eiker har kjørt lysløypa på Årbogen.

Mandag:Det er kaldt i dag, -18 grader på Eiksetra i skrivende stund. Det som fungerer under skia er CH4 glider og grønn voks.

I dag har det blitt kjørt spor en rekke steder: Alle hovedløypene i Drammen, dvs Spiralen (Årkvisla også), Skimten, Tverråsen og Kamstrupen. Lier har kjørt Eggevollen -Eiksetra, samt opp til Skimten og runden på Tverråsen.

4 kommentarer:

Torleif sa...

Lurer på om du vet hvorfor løypekartet til Hauern er endret (i forhold til tidligere i år) med blant annet ekstra runde fra tverken til marimyr?

Må jo bli nesten 5 km lenger med den endringen?

Gunnar Schei sa...

dette var underlig. For 2 år siden var runden til Marimyr med, men da gikk vi ikke runden på Tverråsen. Nå i år er begge rundene med. Jeg er enig med deg, da må det jo bli mye lenger.

Jeg skal finne ut av dette.

Torleif sa...

Ser også at distansene har "vokst" litt.

På det kartet som lå der tidligere var 25km merket like oppi dritarbakkene, mens nå er 25km merket midt utpå tverråsrunden.

Kanskje de har kontrollmålt og funnet ut at de må ha en ekstrarunde for å komme over 40km (som vel er et av kravene for å være seeding-renn til birken)?

Gunnar Schei sa...

Ja, de har kontrollmålt, svaret fra Hauern er:

Heisann.
Årsaken er at løypa tidligere har vært for kort, ned mot 37 km.
Nå blir den i underkant av 42 km.

Mvh
Espen Rønning
Thorleif Haug Skifestival

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk