lørdag 30. januar 2021

Drømmeforhold i marka

De aller fleste løyper ble kjørt i går, det er veldig få løyper som pr nå ikke er åpne, så alle muligheter er åpne. I dag har det blitt kjørt i lysløypenettet på Spiralen, samt på Konnerud skistadion.

Min spesielle anbefaling i dag er å gå opp i høyden, hvor det er varmere enn nede i groper og søkk - stille luft vet dere. Og utsikten i kulda er strålende! Snaukollen er et kjempefint område hvor veldig få ferdes. Ta feks utgangspunkt i Ulevann og gå mot Øyvannet og følg skiltingen opp til Snaukollen. Storsteinfjell er et annet utkikkspunkt som virkelig er verdt en tur - her ser man deler av Tyrifjorden, Oslo med Holmenkollen, deler av Oslofjorden, Drammenfjorden, Lierdalen og deler av Drammen. 

Det er kaldt og varierende temp, men blå swix får deg langt i dag. De forøvrig smøretips fra tidligere i uka, forholdene er de samme

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk