onsdag 20. januar 2021

Mye nysnø - og mer i vente

Det har kommet ca 15 cm snø det siste døgnet, og de fleste spor både i Lier og Drammen har blitt kjørt i dag. Det er også kjørt det meste rundt Mif-hytta, men ikke på Konnerud. Se på skisporet.no for detaljene

Det er 0-føre, rett under 0 grader oppe i høyden. Jeg har hatt god suksess med Rode multigrade på dette føret og anbefaler det. Jeg vil tro at så lenge det holder seg på minussida så vil VR45 også fungere på nysnø.

1 kommentar:

Megalep sa...

Vært rundt Kamstrup-Goliat-Tverken og Storsteins og Tverråsrundene i dag. Det ble kjørt rett før jeg gikk men i løpet av kort tid er løypa dekket av nysnø og det blir brøyting.
Siden det var meldt rundt null grader kjørte jeg safe med felleski som innfridde greit nok selv om løssnø i sporene ikke er det de yter best på. Det var ikke så mildt som jeg antok så vr45 ville fungert. Gikk en runde i lag med en som hadde Fischer rcs med vr45 og hans ski gled faktisk ikke noe bedre enn mine...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk