søndag 24. januar 2021

Bra forhold i høyden

Det har minket veldig på snøen i lavereliggende områder pga regn og vind før helga. Men nå som det er kaldere igjen (og det faktisk kom et par mm snø i natt) så er forholdene ganske bra der hvor det er kjørt på nytt. Jeg ville ha gått der hvor det er kjørt i dag, dvs iDrammen opp til Tverken, Skimten og Kamstrupen. Men det er helt ok i Lier og Ulevannsområdet hvor det ble kjørt i går.

Det er ca -3 grader men regn med at det er litt isete og omdannet snø, noe som gir klisterføre. Kanskje et klister som håndterer blandingsføre er best. Enten silver universalklister eller KX40s

3 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som har erfaring fra løypene om hva som er godt å smøre med i dag?

Anonym sa...

Litt utenfor området, men om folk ønsker en fantastisk skitur en halvtime fra Drammen, så er det godt over 100cm og perfekt blåswixføre på Holtefjell nå.
Noen som har gått fra Konnerud eller Mif-hytta etter mildværet, som kan si om det er tørrvoksføre eller felleski/klisterski som gjelder nå?

Joe

Gunnar Schei sa...

klisterføre på Konnerudsida. Men over 400-450 m er det ganske tørre forhold

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk