fredag 1. januar 2021

Nyttårsskitur?

Godt nyttår til alle følgere!

I dag har det blitt kjørt en rekke steder i snøværet. Lier har kjørt Eikseterområdet og Tverråsen (se bildet fra i går), Drammen har kjørt fra Sparavollen til Landtalltj og opp til Skimten og Skimtrunden, samt Kamstupen til Marimyr. Løypemaskinene ruller i skrivende stund, så det blir helt sikkert kjørt mer.

På sørsida av elva har det blitt kjørt på Konnerud skistadion, samt fra Drafnhuset og opp til Hallermoen. Det er også kjørt på Mifhytta og man er i gang med Bremsarunden.

Det er noen små minusgrader i dag, og fallende nysnø. Jeg tror blå extra eller VR40 kan fungere godt i dag. I går var dte liknende forhold, men ikke fallende snø, og da gikk jeg på Rode multigrade (violet), noe jeg tror er litt i mykeste laget i dag.

God tur!


Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk