fredag 28. februar 2014

Ukjent status i skogen

Det kom mye nedbør i går som regn i lavlandet, men jeg antar at det har kommet en del snø i høyden - men det får jeg ikke sjekket akkurat nå. Håper å komme tilbake med mer. Men jeg er ganske sikker på at det er klisterføre fordi det er relativt varmt (+1 - +3grader).

Lier har kjørt fra Eiksetra til Kanada, og skal også kjøre løypene fra Eggevollen til Svarthamna. Nedre Eiker kjører nå ved Mifhytta.

Øvrige løyper må jeg komme tilbake til,

2 kommentarer:

Tom Christian sa...

Det var ikke noe nysnø i går kveld når vi gikk Eiksetra området. Universalklister fungerte veldig bra. Skal bruke det samme i kveld.

Reidar sa...

Landfalltjern, Marmyr, Tverken, skimtrunden på universalklister (fra 94...) i går og idag. Satt strålende i nykjørte spor!

Men det snødde på Skimten rundt 14.00 idag.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk