fredag 14. februar 2014

Regn og snø

Det er ganske varmt i dag nede i lavlandet, men oppe i høyden snør det, og det har kommet ganske mye snø i går kveld og i natt. Dette betyr at det er klisterføre i lavereliggende områder (Spiralen-Landfalltjern, Konnerud). 0 grader får man fra ca 500 moh. Oppe i høyden vil jeg derfor anbefale voks, man kan prøve seg med VR50 og evnt legge på VR55 om det ikke holder. Rubb er selvsagt et godt alternativ på fallende nysnø rundt 0 grader.

Drammen har på morgenen kjørt Spiralen, og vil sannsynligvis ta rundene nord for Landfalltjern utover formiddagen. Nedre Eiker har kjørt Årbogen og fra Solbergvann langs Kamstrupen og videre ned til Aron og Solbergelva. Her antar jeg at Ulevann - Vrangla - Langvann kjøres snart. Lier har kjørt lysløypa fra Eggevollen til Eiksetra, samt fra Eiksetra over til Saga, Nykjua, Ulafoss, Fallet og Kanada.

5 kommentarer:

Anonym sa...

@Gunnar
Omsider i efta fått testet Rode klister for første gang,multigrade. Fungerte bra fra gamledammen til Tverken og opp til og på skimtrunden,deretter Goliat og kamstrup. Godt feste stort sett,ikke noe kladding, men det er kanskje ikke helt rette klisteret på dette føret?
Lite folk nå om efta/kveld, møtt kun 1person. Fine nykjørte løyper men litt sugende føre i de lavere områdene, raske spor på skimtrunden:)
Får håpe været som er meldt i morgen ikke kommer som regn i høyden. Det rant bra av trærne nå.

Anonym sa...

Kommer du med smøretips til Montebellorennet? :-)

Anonym sa...

Smøretips til Montebello hadde vært supert :)

Tom Christian sa...

Håper på like bra smøretips for Montebello som i fjor! Da traff du bra:-)

Gunnar Schei sa...

jeg skal forsøke meg med smøretips til Montebello, men skal ikke gå selv i år.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk