fredag 7. februar 2014

Klart for langrennshelg!

Været er jo ikke enestående stabilt - eller det er i det minste stabilt ustabilt - men det kjøres stadig løyper. Det har kommet ca 10 cm snø de siste timene.

Drammen har i dag kjørt hele løypenettet, på begge sider av elva. Veldig bra jobba! Øvre Eiker har kjørt løypene fra Hokksund opp mot Snaukollen. Lier har kjøre alt i Eikseterområdet og alt fra Eiksetra via Saga til Kanada. Modum har kjørt alt på Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingen. Jeg har ingen opplysninger om Nedre Eiker.

Smøring er litt utfordrende. Det ligger og vipper rundt 0 grader, litt kaldere på høydedragene (Skimten -2). Jeg ville forsøkt meg med VR50 i kveld. VR45 er nok bedre på Skimten. Rode Multigrade kan være et veldig godt alternativ. Hvis du er avansert kan det tenkes at rubb er bra, særlig hvis det snør litt. Det er meldt kaldere lørdag morgen og litt mer snø.

Alle muligheter er åpne, ta med en tube smøring i lomma fordi her varierer forholdene mye.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk