søndag 9. februar 2014

Føremelding søndag morgen

det har snødd og regnet litt om hverandre i natt, så det er litt uvisst hvordan smøreforholdene er. Det er såvidt varmegrader, noe som kan bety klister (hvis det har regnet) eller VR60. Jeg skal ut selv ganske snart, så rundt kl 11-11.30 vil dere ha en sikker føremelding.

utover dette så er alle løyper på sørsida av byen kjørt opp, mens det ser ut til at det foreløpig ikke har skjedd noe i Finnemarka. Jeg antar at både Drammen og Lier vil kjøre de fleste løyper i dag, men det er altså litt usikkert.

Oppdatering kl 12: Det ser ikke ut til at dte er kjørt løyper i Finnemarka, uvisst av hvilken grunn.
Jeg gikk en langtur i dag på Rode Rossa klister og hadde kjempeski. Dette klisteret tåler godt blandingssnø.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er kjørt løyper i dag fra Eggevollen til Svarthamna, og ned mot Vrangen. Flotte forhold, gikk på rubbski. Var kjørt også opp mot Dritarbakkene

Haflan sa...

Jeg gikk fra Landfallhytta til Skimten og der hadde Drammen kjørt alt så vidt jeg kunne se.

Dagis sa...

Drammen kjørte også Kamstrupen og det meste annet, men av en eller annen grunn var det ikke synlig på Skisporet. Var ute akkurat nå og det snør store mengder fra Landfall og oppover. Våt snø, men det er ihvertfall ikke regn.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk