mandag 7. januar 2013

Lite nye spor - venter på mer snø?

Det er ikke mange nye spor i dag, Drammen kjørte fra Sparavollen til Tverken. Kanskje venter alle på mer snø og andre forhold? Det er meldt noen cm natt til onsdag.

Det er nå mellom 1 og 2 minusgrader, og grovkornet snø. Universalklister fra swix eller Rode multigrade klister er gode å ha på dette føret.

6 kommentarer:

Lars Voldhaug sa...

Flott universalklisterføre t/r Eggevollen-Ulevann om Langevann/Vrangen idag. Håper det ikke kommer så mye nysnø at klisterføret ødelegges. En lang periode med passe harde løyper som nå hadde vært drømmen. Yr ser lovende ut... Lars Voldhaug

Anonym sa...

Var ute en tur i går kveld (mandag), og ser til min glede at Drammen har fått i gang begge sporsetterne. Likevel noen som hadde tatt med seg skøyteskiene. Det var lett å se, og merke, for å si det sånn. Hvis dere absolutt vil skøyte i klassisksporene, så er det bedre at dere skøyter i venstresporet i oppoverbakkene, slik at det fortsatt er mulig å komme seg opp med diagonal i høyresporet. Eller ta klassiskski, og heller skøyte i skøyteløypene...

Kristine sa...

Jeg synes det var skummelt i bakkene i går. Gikk oppover mot Skimtplatået med uerfaren energirik ung labrador og valgte å snu da jeg så hvor glatte bakkene var. Håper inderlig det kommer litt mer snø, jeg har ikke lyst til å sette utfor holkebakker iallefall.

Anonym sa...

Noen smøretips for i kveld?

Plankepetter sa...

Isklister og tørrvoks er vel tingen. -5 i Underlia, -8ved Garsjø og +3? på Skimten.Så valg av tørrvoks varierer veldig hvor langt opp i høyden du skal.

Magnus G sa...

Gikk fra Landfalltjern til Ulevann og via Eiksetra og Skimten på tilbakeveien tidligere i dag. Brukte kún universalklister. Dette satt godt og det var nydelig føre. Etter nedkjøringene fra Ulevann til Eiksetra var alt slipt bort pga. ploging og jeg måtte prøve å få på et nytt lag. Er det noen som har tips for å få klister til å sitte bedre på? (Unngå ploging, men det kan være litt skummelt i disse tider)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk