søndag 20. januar 2013

Trygg is og noen nye løyper

Lier meldte før helga atdet er kjørt scooterspor over Løken og Vrangen, og at istykkelsen var 30-40 cm. Derfor melder jeg at isen er trygg.

Det er vesentlig varmere nå, rundt -4 grader, men snøen er fremdeles finkornet og lett. Jeg anbefaler i dag VR45. Det er også mulig å forsøke seg på Rode multigrade, men den er kanskje litt myk i dag. Blå extra vil fungere i høyden, men feks på Tverken, hvor det nå er -2 grader, kan det være litt bakglatt.

Det er meldt kaldt igjen i kveld og i uka som kommer. Muligens kommer det et snødryss midt på dagen i dag.

Drammen har i dag kjørt hovedløypene på Spiralen, til Tverken, Skimtrunden og Kamstrupen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei
Jeg ser at Nordbykollen er kjørt i dag. Er det skispor og god stemning, eller er det en traktor som måker veien for bikkjelufterne? :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk