torsdag 24. januar 2013

et par nye spor i kulda

Litt varmere i dag kanskje, og noen nye spor: Drammen har kjørt hovedløypene på Spiralen (ikke Kanonveien). Modum har kjørt opp til Breilihytta, Sponevollen-Kluftetangene, samt oppe på Hovlandsfjell.

Inversjonen gjør det litt underlig å smøre. Det er -10 på garsjø og i andre groper og søkk, og kun -4 på Skimten. Jeg ville ha brukt VR40 i dag, man kan vurdere litt VR45 i tråkket om man skal gå oppe på høydedragene.

1 kommentar:

Per Olav Horne sa...

Fra Drammen kommunes nettsider:

Spiralen stenges i dag kl. 17!

Isdannelser øverst i tunnelen.

Den lange kuldeperioden har ført til gradvis større isdannelser i øverste del av tunnelen. På grunn av økende fare for ras, blir tunnelen stengt for all trafikk fra torsdag 24. januar kl. 17.00. Det vil bli satt i gang oppvarming for å fjerne isen, men Drammen kommune antar at veien ikke vil åpnes igjen før mandag.

http://www.drammen.kommune.no/no/Nyheter/Nyheter_2013/Spiralen-stenges-i-dag-kl-17/

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk