torsdag 3. januar 2013

flytt dere for løypemaskinene!

Jeg fikk en oppfordring fra løypekjørerne i Drammen i dag: Vær greie og flytt dere når løypemaskinene kommer, det blir dårlig kvalitet på sporene når maskinen må kjøre rundt skiløpere i sporet, og ikke omvendt. Dette vinner vi alle på :)

2 kommentarer:

Anette sa...

Takknemlig for rapport om hvordan føret er fra Landfall, Kamstrup, Tverråsen i dag. Planlegger tur ca 16.

Anonym sa...

Torsdag 3.1 var det nykjørt flotte spor i nysnø bl.a over Tverråsen, jeg gikk om formiddagen, og til min store irritasjon hadde det vært to stk ute med skøyteski både på Tverråsen og Skimten tidlig den dagen og ødelagt klassisksporene fullstendig, det skjer når snøen er såpass løs som den var. Igrunn heldig for dem at jeg ikke møtte på dem. Jeg vet det er få skøytetraseer i marka, men løypene er ment for klassisk og det er ren egoisme å ødelegge for alle andre.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk