søndag 27. januar 2013

Hauern traseen er kjørt på nytt i dag

Det har kommet 5 cm nysnø i dag er følgende løyper kjørt: Lier har kjørt Hauerntraseen fra Kanada til Nykjua, Saga og Eiksetra, samt opp på Tverråsenrunden. De har også kjørt resten av løypene i Eikseterområdet.

Drammen har kjørt resten av traseen, og alle hovedløypene, både Kamstrupen, Skimten og på Spiralen via Landfalltjern.

Nedre Eiker har kjørt alle løyper på Årbogen, samt alle løyper fra Ulevann, Vrangla rundt, til Langvann og ned langs Kamstrupen til Marimyr.

Det er -5 til -7 grader i marka. VR 40 er et godt alternativ, evnt blå extra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som vet om den nye skøyteløypa ved Hvalsdammen snart er klar til bruk?

Anonym sa...

skulle være klar i med. feb deromkring.

Plankepetter sa...

Trenger endel nysnø etter at de er ferdige for må er det veldig godt strødd med grus.

Kaptein Knutsen sa...

Lite oppdateringer om Drammen Sør her. Nydelig nyprepp i hele Strømsåsen og Konnerudmarka i dag mandag, og full påskestemning med et par minusgrader i snøen og smelting fra trærne. Veldig høy luftfuktighet og tåke i lavere strøk men sol fra skyfri himmel i høyden. VR45 funka fint til feste, men gliden var så som så.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk