tirsdag 22. januar 2013

Smøretips

Det er nå kaldt, og meldt like kaldt i hele dag og i natt. Snøen er finkorna.

Dermed er smøretipset det samme som for sist fredag, les detaljene der. Hovedsakelig dreier det seg om å velge ski med fin struktur, CH4 glider og noen tynne lag med grønn og blå swix, blå i tråkket. Husk grunnvoks som varmes inn.

Jeg ser av kommentarer at noen slet med VR40 i går. Selv hadde jeg meget godt feste, og i dag er det kaldere, så en blanding av grønt og blått vil fungere bra.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Siden det er en uke til natthauern er de kanskje like greit å vente med å smøre skiene? Særlig når det er meldt om snø og mildere vær fremover:-)

Pål sa...

Er det hensiktmessig å dekke til hele festesonen med tape eller annet mens man glider skiene? Spesielt under børsting vil det alltid komme noe glider i festesonen. Eller vil det ikke bety noe med litt rester i festesonen som børstes vekk før man rubber festesonen og før grunnvoksen varmes inn?

Lars sa...

Skisporet.no
Drammen Sør-Mjøndalsskauen-Vestskauen. Er ikke 100% oppdatert i dag. I tillegg til nylig oppkjørte løyper klokken 1300, er også SIF hytta-Riseplassen kjørt opp, Riseplassen-Sagdammen kjørt opp, SIF hytta-Sagdammen. Dette vises ikke på skisporet i dag. Løypene var fantastiske, og der det var mye is i neddoverkjøringene på søndag, er det nå bedre etter at maskinen har vært der.
Hilsen Lars Johannesen

Per Olav Horne sa...

Nå har jeg sendt epost til Lier kommune og lagt inn litt på FB til skisporet om Liers løyper på skisporet som er helt fraværende. Så får vi se hva de svarer.

erikt sa...

Akkurat dette med Lier kommune og skisporet.no har blitt tatt opp mange ganger her på bloggen. For å konstatere en gang for alle så fungerer ikke dette systemet i Eikseter/Kanada-området. Grunnen er i hovedsak for dårlig dekning, slik at GPS-en i løypemaskinen ikke får sendt ut det den skal. Skisporet.no er kjent med problemet, men har ikke funnet noen ny løsning. Så skal man sjekke løypeforholdene i Lier så bruk www.lier-ski.com. Samme side har også en egen app der løypestatusen vises. Denne finnes både til iPhone og Android.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk