torsdag 31. januar 2013

Kort oppdatering

Drammen har kjørt på Spiralen. Modum har kjørt Sponevollen-Kluftetangene. Nedre Eiker er i gang med Solbergvann-Kamstrupen-Aron/Solbergelva.

Temperaturen varierer, fra +1 på Tverken via ca 0 på Skimten til -2 ved Eiksetra. Prøv dere fram med VR60, er mitt råd. Men se på tempen nøye, den endrer seg raskt nå, særlig mot kvelden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som har gått rundt spiralen?

Slipper jeg unna isklister i bunn? :-)

Thomas sa...

Gikk Landfalltjern - Tverråsrunden ca kl 13. VR60 fungerte bra.

Anonym sa...

Det er litt isete også fra Landfalltjern mens Tverråsrunden er "tørr" og med rent voksføre. Nå blir det kaldere og sikkert frest opp nytt i morgen. Et tynt, tynt lag med isklister under voksen skader likevel ikke.

Steingrim sa...

Hei Gunnar! Kan du opprette en post som handler om vær, føre og smøring til Hauern? Så blir det samlet på ett sted.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk