onsdag 16. januar 2013

Drammen er iherdige

Drammen er flinke og kjører ofte. I dag har de kjørt alt på Spiralen samt opp til Skimten. Rundene ble kjørt i går.

På sørsida av byen er det kjørt på skistadion og alle løypene rundt Mif-hytta.

Smøretipset holder seg. Grunnvoks i bånn, smeltes inn. Deretter blå swix og litt VR40  i tråkket, siden denne smøringen sitter bedre enn den vanlige blå.

5 kommentarer:

IL ROS sa...

Vannene trygge å gå på nå? Feks Vrangen?

Anonym sa...

Only Jesus knows...

Anonym sa...

I følge Lier-ski.com, er det preppet med scooter på Garsjø og Løken/Vrangen. Selv har jeg gått på Løken/Vrangen noen uker nå. Men gjør dine egne vurderinger:) jeg vil ikke ha noen på samvittigheten.

Anonym sa...

har gått på vannene siden romjula, ikke opplevd noen problemer, selv om det var litt overvann inne ved sportsfiskerhytta på vrangen 27.des. Men slik jeg kan vurdere det, er det trygt.

Per Olav Horne sa...

Gikk Landfalltjern-Skimtenrunden-Tverrårsundenr i kveld og det er lett snøvær i luften i høyden. Så det har nok kommer en 2-4cm på oversiden av Tverken. Så når løypemaskinen får kjørt over marka imorgen blir det strålende føre i marka til helga. Det er ikke isete nå om dagen. Har med hunden og må ploge en del. Hadde lagt guruwax pute som grunning og smurte som tipset av bloggeier og dette satt som ett skudd. Med guruputa var kan man ikke se noe særlig slitasje.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk