søndag 2. desember 2012

kle dere godt og smør med grønt

det oppsummerer vel søndag 2.desember :)
Det er ikke kjørt nye spor siden i går. Jeg mener de beste forholdene finnes i Lier, særlig opp mot Svarthamna, her kan konkurranseski vurderes. Fra Landfalltjern er det også ganske OK, men enkelte partier er det litt grus og bark i sporet. På Konnerud skistadion er det også ganske bra. Generelt er det mye bedre langs skogsbilveier enn i terrenget.

Velg grønn swix i dag, evnt dekk med et lag blått midt under skia. Velg ski med en meget fin struktur og CH4 glider - følger du dette blir det ikke så trått.

Og for all del - kle på dere godt, dekk til ansiktet mest mulig, og ikke gå 3-timersturen i dag.

Legg gjerne igjen en kommentar som forteller i detalj om forholdene - jeg får ikke vært overalt hele tida ;)

2 kommentarer:

Kaptein Knutsen sa...

Gikk Strømsåsen fra Galterud til Konnerud i går kveld. Anbefales ikke. De har satt spor for tidlig, og sporene er fulle av grus. Om man likevel vil prøve så ta de eldste skia, og kjør forsiktig i utforbakkene!

Glenn Østerud sa...

Flotte forhold fra Eggevollen til Svarthavna ved 14-tiden i dag. -18 på parkeringen og -17 ved Eiksetra.

Smurte med VR30 = spikerfeste. Hadde ikke noe grønt i smørehylla.

Flott med så mange ute på ski i dag

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk