onsdag 5. desember 2012

mange nye spor i nysnøen

Oppdateringene er litt sporadiske, både her og på skisporet, men dette er hentet fra kommentarfeltet i dag:

"Skisporet.no er ikke oppdatert, men det er altså kjørt spor med stor maskin til Landfalltjern - Tverken - Skimtrunden i dag. Is og barnåler og noe grus i sporene fra Landfalltjern til ca Ballklubb-krysset. Oppe på Skimtplatået er det silkeføre med enkelte lyngtuster i."

Lier har i dag (onsdag) kjørt fra Eggevollen til Eiksetra og videre opp til Svarthamna. Her finner vi de beste forholdene i marka pr nå.

Videre er det pakka fra Eiksetra via Lelangen og Fløitenbakkene til Saga, og det er satt spor fra Saga til Kanada vi Nykjua. Her vil det bli satt nye spor torsdag morgen.

Det er nå stabilt rundt -10 grader, hvilket betyr CH 6 glider og blå swix som bankers :)

Takk til Ørjan som tok bilder på tur i går. Fantastisk desemberstemning :)

8 kommentarer:

Tjuvtrener sa...

Noen som kjenner forholdene mellom Konnerud og Mif-hytta. Ser preppemaskinen går i skrivende stund ifra Olsrudparkeringa.

Kaptein Knutsen sa...

Skisporet.no melder at Drammen har kjørt Goliaten-runden fra Tverken til Termometerkrysset, samt Langemyr til Aron i morges (Kamstrup er ikke kjørt). Da henger løypenettet sammen på et vis, og det er bare å komme seg ut på langtur!

Anonym sa...

Jeg tenkte å gå på konnerud, men er lite kjent. Jeg har gått noe på skistadion og i opp i skogen (lysløypa). Hvis jeg skal gå en langtur, typ 2-4 mil. Hvor kan/bør jeg ta utgangspunkt i turen? Kan jeg gjøre dette fra skistadion ved å følge lysløypa?

Torleif sa...

Langtur på konnerud er det vel litt lite snø til enda.... Når det kommer mer snø kan du f.eks. gå :
* over strømåsen - gomperudløypa - sif-hytta - stadion.
* Ellers er det fint å gå rundt Bremsa (kjøres av nedre eiker)
* og rundt sirikirke (denne vises ikke på skisporet.no)

Anonym sa...

Takk for svar Torleif. Skal sjekke ut litt mer på konnerud når det kommer mer snø. Får holde meg i finnemarka så lenge. :)

Torleif sa...

Kan også nevne at Katthusdalen er en liten perle, men usikker på om den blir kjørt i vinter ettersom flommen i høst tok knekken på en del av trasèen til denne.
Noen som vet?

Anonym sa...

ER det noen som vet om det er kjørt spor i Blåsteinsbakkene

Kaptein Knutsen sa...

Blåstein ble kjørt i går. Katthusdalen blir nok ikke kjørt i vinter pga flomskader. Har ikke vært der selv etter uværet men har hørt fra lokalkjente at det neppe kan kjøres løyper der.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk