fredag 14. desember 2012

Et par nye spor før helga

I går ble det satt spor fra Bekkely til Breilihytta. I dag har Modum satt spor Engersetra-Nygårdshøgda-Dypongkollen-Sandungene, samt Sponevollen til Kluftetangene. Nedre Eiker har tidligere satt spor til Dypingen, slik at Modums løypenett er forbundet med det øvrige løypenettet. Og de siste dagers 2-3 cm snø er ikke mer enn at sporene fremdeles er åpne, til tross for at det ikke har blitt kjørt igjen.

Lier melder også om at både Dritarbakkane, Tverråsen og Storsteinsfjell er kjørt denne uka, men at her er det ikke særlig gode forhold. Hvis du skal gå her - bruk gamle ski og vær veldig forsiktig i utforkjøringer

Nå er det meldt snøvær fra i natt og en uke framover, så det blir definitivt flotte forhold framover i alle traseer.

Det er rundt -10 grader og blåswixføre

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk