tirsdag 18. desember 2012

Drammen kjører det meste

I dag har Drammen endelig kjørt det meste av løypenettet, riktignok ikke på Spiralen. Men det er kjørt alle tre adkomstene til Tverken, båda fra Landfalltjern og via Hvalsdammen. Det er også kjørt Skimtrunden og Kamstrupen og tilbake via Marimyr og Goliaten.

Nedre Eiker har kjørt på Årbogen og Modum har kjørt Engersetra-Nygårdshøgda, samt Sponevollen-Kluftetangene.

Det er nå ca -2 grader inne i skogen, litt kaldere opp på Skimten. Men dette er føre for VR45 eller Rode multigrade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ny kjørte løyper på Spiralen.
Løypebilkjøreren.

Kaptein Knutsen sa...

VR45 funka brillefint i høyden i dag. Skimtrunden er strøken, Kamstrup begynner å bli veldig bra, Goliat-runden er fremdeles noe rufsete og myk men det funker. Storsteinsfjell er også kjørt, men den testa jeg ikke.

Glenn Østerud sa...

Jeg gikk Tverråsrunden på VR45 i kveld. Helt topp. Tilnærmet perfekt, god glid og godt feste. Nå er det virkelig fint i marka.

IL ROS sa...

Storsteinsfjell var ok, fortsatt litt myke spor da det bare er kjørt en gang siden siste, store snøfall.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk