lørdag 22. desember 2012

Drammen og Lier kjører på nytt

Det har kommet noen få cm lett nysnø. Drammen har dermed kjørt fra Sparavollen, til Tverken via begge sider av tjernet samt via Hvalsdammen. Videre til Kamstrupen og runden på Skimten.

Lier kjører alt av spor i Eikseterområdet, samt rundene på Storsteinsfjell og Tverråsen.

Det er nå ca -8 grader, og føre for standard blå swix. Veldig enkelt å smøre, men legg på noen få tynne lag, slik at det ikke bremser for mye på den finkorna nysnøen

2 kommentarer:

Kristine sa...

Blir det kjørt opp noe i dag mon tro? Når kjører de over Vrangen? Går det fint å gå den runden via Langevann, Ulevann og Solbergvann nå? Går løypa rundt Vrangen eller er det satt spor der?

Gunnar Schei sa...

du kan fint gå den runden, de kjører sjelden over Vrangen med scooter (aldri med stor maskin), men det går alltid folk over, så det er alltid spor der

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk