lørdag 15. desember 2012

Mye snø i vente nå - Drammen kjører alt på nytt i dag

Det  kommer kanskje 50 cm snø i helga, så dersom dere vil ut på ski (og det vil dere selvsagt..) så er det lurt å dra dit hvor løypemannskapene var sist. I skrivende stund kjøres løypene på Konnerud skistadion.

Drammen har i dag kjørt fra basen på Sparavollen via Landfalltjern og videre opp til Tverken og Skimten. Lier har kjørt løypenettet fra Eggevollen via Eiksetra til Svarthamna.

På Konnerud er det kjørt fra Hallermoen til Dalen, samt fra Skistadion til Steglevann. Alle løyper i Strømsåsen er også kjørt.

Det er nå -1 grad og nysnø. Dette passer bra for Rode multigrade eller for VR45. LF 8 glider

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk