lørdag 12. desember 2009

Søndagstur?

Søndag morgen: Det siste to døgnet har det blitt kjørt opp løyperfor langrenn flere steder. Det er ca 30-40 cm snø i høyden, og fine forhold mange plasser. I Lier er det kjørt fra Eggevollen til Svarthamna, både via Solvang og Løken, samt fra Kanada til Nykjua. Fra Kanada må man ta beina fatt i et par km. I Nedre Eiker er det satt en del spor fra Ulevann på skogbilveiene her og rundt Solbergvann.

Det kan være litt hardt enkelte steder, og det kan ligge litt grus og planterester, særlig langs kanten av sporet.

Smøretips: Lørdag brukte jeg Swix blå klister i bånn, som jeg smeltet inn med smørejern, og så la jeg et tynt lag Rode multigrade klister oppå (bildet er fra Lierrennet). Det fungerte veldig bra, og vil fungere bra på søndag også. Man kan også bruke universalklister.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk