lørdag 5. desember 2009

Mildere, men mer snø

Oppdatert kl 1330: Det er ca 0 grader i høyden. men det har snødd en del. På morgenen setter Lier spor fra Saga til Nykjua og ned til Fallet og Kanada, samt ut til Åsvanna. På formiddagen preppes det fra Eggevollen opp til Svarthamna via Eiksetra og Solvang. Drammen har kjørt med scooter fra spiralen til Hvalsdammen, og videre opp til Tverken via Landfalltj. og Landfallhytta. Her er det kun tråkka, ikke satt spor.

Foreløpig er det tørr snø de fleste steder, men det er meldt fallende våt nysnø og 0 grader - dette er utfordrende smøreforhold. Jeg ville satsa på VR50 i dag, eller rubba ski. Ser dere kommentaren under innlegget, så fumgerer også VR55 greit, men lugger littegrann. Send gjerne inn flere førerapporter!

Hvis noen vet hvor tidlig brøytebilen kjører i morra, så send en kommentar. Det er en som har tenkt seg opp 0730.

5 kommentarer:

Anonym sa...

+1 på Eggevollen, 0 på Eiksetra. To tynne lag med VR55 fungerte bra, men lugget litt inne i mellom. NB! Veldig glatt ned Eiksetravegen.

Gunnar Schei sa...

Takk!

Anonym sa...

Tenkte meg ut i morgen halv åtte om morgenen, hvor tidlig kjører brøytebilen? Redd for ikke å komme opp til eggevollen.

Gunnar Schei sa...

usikker på hvor tidlig brøytebilen kjører, beklager. Men husk at veien er blitt utbedret, mye bredere enn tidligere og enklere å komme seg opp.

Bjarne sa...

Det var tørr og fin nysnø i høyden. Termometeret på hytta (ved Heståsfjell på 670 moh.) viste -3 grader kl. 14, og målestaven viste 45 cm snø, hvorav 20 har falt de siste dagene.

Djupengropveien var ikke brøytet, men med kjettinger er det mulig å komme seg et stykke oppover. Ut på tur! ;-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk