lørdag 19. desember 2009

De nyeste sporene.

Mandag: Det var -18 grader, og de hadde kommet 5cm snø i løpet av helga. Lier kjørteløypenettet i Eikseterområdet. Drammen kjørte Kamstrupløypa for første gang i vinter. Dessuten er det satt spor på rundene på Tverråsen og Skimten, samt ned fra Tverken til Hvalsdammen.

Søndag morgen
: Etter snøfallet kjører i dag Drammen en rekke løyper: Fra Spiralen til Årkvilsa og Hvalsdammen, videre opp til Landfallhytta, Tverken og Skimten. Rundene på Skimten og Tverråsen kjøres også. Det begynner å bli bra forhold her, men det kan ligge litt grus i svinger og utforkjøringer. På Konnerud har det også blitt satt spor fra Dalen via Sif-hytta til Sagdammen.
Sats på blå swix eller VR40 i dag, bruk LF/CH 7 eller 6.

Lørdag kveld:
Nå er det satt spor i Strømsåsen og fra Konnerud skistadion inn til Hellashytta. Det er satt spor fra Drafnkollen til Hellashytta og ned til Kølabånn.

2 kommentarer:

Dagis sa...

Litt om kvaliteten på sporene i Spiralområdet og Landfalltjern-Skimten-Skimtrunden. Gikk i området i dag og det var stort sett greie forhold. Litt isete underlag gjør det litt vanskelig å få bra feste, dette gjelder spesielt i lavereliggende områder. Fra halvveis mellom Landfalltjern og Tverken er det mindre is i underlaget. I områdene rundt Skimten er det bra, men der det er tett skog er snølaget noe tynt, flere steder er det heller ikke satt spor, bare pakka. Noen nye cm på toppen nå så er det knall å gå i området som jeg liker aller best i marka. Jeg som bor på denne siden og helst ikke vil kjøre så langt kommer til å gå i dette området fra nå av.s

Anonym sa...

Veldig bra med oppdatert info både på bloggen og ikke minst innlegg. Fortsett med det!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk