fredag 4. desember 2009

Nye spor i snøværet

Oppdatering kl 14: Det har snødd ganske mye, og i Eiksetraområdet er det nå -1 grad og ca 20 cm snø. Lier har satt spor fra Eggevollen (se bildet) til Eiksetra, videre opp til Solvang og Svarthamna. Forholdene er gjennomgående overraskende gode, men en del grass og småstein er det enkelte plasser, særlig i utforkjøringer og svinger.

Ikke ta det beste skiparet :-) Jeg har gått en 2-timers i dag, og brukte VR45, noe som fungerte bra hele veien. Tempen stiger, så det er sikkert lurt å ha litt VR50 i reserve.

Drammen har tråkka litt fra toppen av Underlia, men jeg vet ikke helt hvor langt de har kommet. Jeg ser også at Modum har kjørt en del i området Dypingskollen, samt fra Sponevollen til Kluftetangene inn til Liers løypenett.

Det er meldt mer snø, så jeg vil oppdatere bloggen jevnlig. Send gjerne en førerapport som en kommentar!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk