mandag 30. november 2009

Løypemaskinen ruller og ruller i Lier

Oppdatering tirsdag kl 14: Det er satt spor fra Kanada til Nykjua, samt ut til Fallet. Ca 10 cm og en del grus i løypa. Ikke ta med de beste skiene, og ta det veldig med ro folkens. Det er såpass kjølig nå at VR40 eller vanlig blått er på sin plass.

Da har det kommet snø igjen folkens! I natt falt det ca 12 cm snø på Eiksetra, og det fortsatte utover morrakvisten. Det er ca -1 grad. Løypemaskinen pakker fra Eggevollen til Eiksetra, samt opp til Solvang og Svarthamna. Det er muligens ikke nok snø til å sette spor, men mulighetene er nok størst fra Grunnvannet og opp til hamna. Swix VR 50 eller Rode multigrade høres ut som sikre valg i dag.

Takk til lier-ski.com for bildet (oppdateres en gang i timen). Her ser vi tydelig at tråkkemaskinen har vært på ferde, men det er ikke satt noe spor (på Martinsløkka)

Det er meldt mer snø mot helga, men i mellomtiden skal det være kaldt, noe som vil bety kunstsnøproduksjon både på Eiksetra og på Konnerud.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, kom over bloggen din for første gang, bra saker! Hilsen skientusiast

Gunnar Schei sa...

takk skal du ha! spre det glade budskap!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk