tirsdag 24. mars 2009

Nykjørte spor

I dag er det -6 grader på morgenen, og klarvær. Det skal holde seg kaldt. Lier kjører i dag fra Eiksetra over til Saga og løypene i Nykjua-Kanada. Løypene rundt Eiksetra ble kjørt i går, og lysløypa ble kjørt i ettermiddag. Drammen kjører en del av hovedløypenettet, fra Spiralen til tjernet og Kamstrupen til Marivann.

Smøring: Sola får tak på dagen, og så fryser det på natta, så mange steder er det temmelig hardt, særlig der det ikke har vært preppa på en stund. Dette betyr at man må ha isklister i bånn, som helst bør smeltes inn, og et slitesterkt klister oppå. Husk å legge tynne lag, ellers vil det bremse. Det er mulig å bruke universalklister (K22n), men jeg anbefaler swix KR40 lilla klister

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk