mandag 30. mars 2009

Fram med klisteret igjen

I dag har tempen steget betraktelig, og midt på dagen var det rundt +5 grader på Tverken. I dag har Lier kjørt de fleste løypene rundt Eiksetra, inkl opp til Langvann, runden Storsteinsfjell, samt ned til Undersrud og Pantegutten. Drammen har kjørt lysløypenettet på Spiralen samt hovedløypene fra Landfalltjern til Tverken på begge sider av Myrdammen. Resterende løypenett er kjørt i løpet av helga etter snøfallet.

Smøring: Temperaturøkning har ført til at snøen endrer seg. I dag fungerte det dårlig med voks, selv om man fikk feste med VR55 i enkelte partier med tørrere snø. Noen steder er snøen nesten tørr, andre steder er den våt, og enkelte plasser er det isete. Derfor må man velge klister. Siden det er såpass mye finkorna snø bør man velge et klister med en "sølv" i, feks Rode Silver, Swix KR50 flexi klister eller Swix K21n silver universal. Disse 3 tåler en del finkorna snø uten å ise, men legg på et tynt lag.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk