mandag 9. mars 2009

Lier kjører etter snøfallet

I dag er det ca 0 grader i høyden, noe varmere på feks Spiralen og Konnerud. I dag kjører Lier spor i Eikseterområdet, inkl Storsteinsfjell og Svarthamna. De andre kommunene har ikke meldt noe, men jeg vet at Drammen sliter med maskinproblemer. Jeg oppdaterer i ettermiddag

Smøretips: Av snøkartet på yr ser jeg at snøen er tørr de fleste steder over 250-300 m.o.h. Dette betyr at nysnøen kan takles godt med VR45. Men temperaturen er stigende, så det vil være lurt å ha med seg en tube VR50, som fungerer godt rett over 0 grader i nysnø. I går gikk jeg en tur på Konnerud på kvelden, og brukte da en kombinasjon av vR45 og VR50, med god effekt. Som glider fungerer LF8 eller CH8.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk