torsdag 12. mars 2009

Nykjørte spor

I dag er det ca -2 grader i høyden, rundt 0 i lavereliggende strøk, og snøvær. I dag har Drammen kjørt lysløypenettet på Spiralen opp til Landfalltj., Lier har kjørt til Svarthamna, Langvann, Vrangen og Storsteinsfjell, mens Nedre Eiker har kjørt lysløypa på Årbogen. Jeg kommer tilbake med mer når snøværet har gitt seg i kveld, regner med at det blir kjørt noe mer utover ettermiddagen.

Oppdatering kl 1830: I ettermiddag har det blitt satt spor fra Eggevollen-Eiksetra, samt i området Hovlandsfjell-Sponevollen. Her kommer man inn på Liers løypenett 2km nord for Saga

Smøring: Sats på VR45 i tørr nysnø, vurder VR50 i lavereliggende omrdåer hvis snøen er kram.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk