tirsdag 4. februar 2014

Ingen oppdatering tirsdag og onsdag

hei, jeg kommer sannsynligvis ikke til å oppdatere bloggen i dag eller i morgen. Flott om dere oppdaterer hverandre i kommentarfeltet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har Drammen kjørt noe i dag? Noen som har testet føret?

Daniel Lillegård sa...

Jeg var ute i dag. Drammen hadde ikke kjørt klokka 11. Gikk i Skimtrunden og Tverrås. Ikke kjørt og ganske bløtt. Lier kjørte fra Eggevollen og innover i tretia. Møtte maskinen på vei nedover igjen. Typisk! Gikk på Rode Mulitgrade i dag. Det fungerte brukbart.

Haflan sa...

Gikk på VR55 fra Landfallhytta. Det fungerte bra innenfor Ballklubbhytta. Nykjørte løyper med litt nysnø.

Dagis sa...

Prima forhold! Var ute nå. Landfall-Skimten- Tverråsrunden. Safet med KR20 baseklister med universal VM over. Funka veldig bra. -2 på Skimten. Drammen har kjørt, men Lier hadde ikke kjørt Tverråsrunden. Vakkert uansett.

Anonym sa...

Gikk Drafn-Sif på VR50 i ettermiddag. Det var kjørt i Strømsåsen og på stadion. Gode forhold selv om det er mildvær. Det var litt kladding innimellom. Litt dårlig glid med gammel LF6...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk