lørdag 8. februar 2014

Fantastiske forhold og sol i marka!

Tåka ligger over Drammensdalen, men oppi høyden er det strålende sol, tørr nysnø, flott spor og fantastiske forhold! Kom dere ut på ski!! :)

6 kommentarer:

stian sa...

vilt bra i dag. men skrekkelig at det ikke er brøytet opp til landfall parkering, på vei ned nå klokka 1 stod det biler på kryss og tvers.

Anonym sa...

Gikk Kanada-Th.Haugstatuen. Pudderkjøring de første 22, men andre hadde også oppdaget dette, så jeg var gudskjelov ikke alene. Strålende forhold ved Eiksmarka og oppe på Tverråsen. Endelig en solskinnsdag, synd det ikke var kjørt. Bare en scooter hadde gjort underverker. Hilsen Richard

Anonym sa...

Nydelig vær og føre i marka idag, gått fra Gamledammen,kamstrup,goliat,skimtrunden og tverråsen og tilbake goliatrunden. Hadde vr45 med vr50 oppå. Smurte om til bare vr45 etter en stund og det var bedre.

Axel sa...

Stor takk til nedre eiker som hadde kjørt på morran i dag. Det ga årets fineste skiopplevelse så langt. Vr 45 og 50 under skia.
Men tragisk å måtte vasse i 25 cm nysnø fra Modumsia for å komme inn dit. Skulle ønske flere kommuner kunne kjøre ved behov, noe de er flinke til i N.Eiker og Drammen bl.a

Egil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Egil sa...

Minus 2 her oppe nå kl.20.40 ved Vesleper/Tverråsen 435 m.o.h.Det snør litt.
Hadde V55N under skia,og det funket fint på nullføre
Hilsen Egil Chr Thorstensen

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk